Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chlebek warzywny 2

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb razowy 300 gram
keczup 1/2 szklanki
jajko 2 szt.
ser żółty 50 gram
seler naciowy 3-4 łodygi
ząbek czosnku 1 szt.
sól
tłuszcz do formy
natka pietruszki 1 łyżka
pestki dyni 100 łuskane

Przepis i sposób przygotowania na: chlebek warzywny 2

Chleb rozkrusz, seler drobno posiekaj. Wymieszaj z natką pietruszki. Pestki dyni zmlej. Czosnek przeciśnij przez praskę. Ser zetrzyj. Jajka lekko ubij, keczup wymieszaj z 2 łyżkami wody. Składniki wymieszaj. Masę przełóż do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą keksówki. Piecz 30-40 minut w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 23.05.2011 08:37
super
szyba 22.05.2011 09:48
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak