Sposób przygotowania

Olej połączyć z przyprawami i octem, dokładnie wymieszać. Karkówkę pokroić w plastry i cienko rozbić tłuczkiem (będzie się krócej piekła). Mięso wymieszać z marynatą i odstawić na ok.12 godzin w chłodne miejsce. Kłaść na rozpalony grill i przyrumienić z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mój mąż takie uwielbia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !