Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryby solone w occie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 0,5 łyż
ziele angielskie
cukier 5 łyż
ryby w soli
woda 3 szkl
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryby solone w occie

ryby w soli moczymy w wodzie 1 dzień. Robimy zalewę gotując wraz z pokrojoną cebulą gorącą zalać odsączone ryby pozostawiamy na kilka dni w zalewie i odsączamy ryby mają smak ryb w occie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 04.10.2012 12:53
super
[email protected] 17.02.2012 16:44
fajne tez takie robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak