Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galareta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda
nóżki wieprzowe
marchew
udka kurczaka
seler
sól
Pieprz biały mielony Prymat
przyprawa uniwersalna
cebula
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: galareta

mieso razem gotujemy do miękkosci dodając przyprawy pod koniec dodajemy pokrojoną marchew i seler doprawiamy do smaku. Cebulę podpiekamy na palniku i dodajemy do rosołu, cedzimy mięso obieramy i kroimy drobno a warzywa w mała kostkę rozpuszczamy żelatynę i dodajemy do rosołu gdy stęzeje dodajemy mieso

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 27.01.2013 13:18
pycha!!!
agnieszka214 10.06.2012 08:31
uwielbiam
aacaac 11.06.2011 21:05
ciekawe
caroline1983 06.06.2011 19:30
Bardzo je lubię. Zawsze robiłam albo z wieprzowiny, albo z drobiu a to połączenie jest ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak