Sposób przygotowania

mieso razem gotujemy do miękkosci dodając przyprawy pod koniec dodajemy pokrojoną marchew i seler doprawiamy do smaku. Cebulę podpiekamy na palniku i dodajemy do rosołu, cedzimy mięso obieramy i kroimy drobno a warzywa w mała kostkę rozpuszczamy żelatynę i dodajemy do rosołu gdy stęzeje dodajemy mieso

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo je lubię. Zawsze robiłam albo z wieprzowiny, albo z drobiu a to połączenie jest ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pycha!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !