Sposób przygotowania

Włoszczyznę myjemy i gotujemy w osolonej wodzie z maggi.
Pod koniec gotowania dodajemy do nich oczyszczonego, pokrojonego karpia, przyprawy i brokuły.
Gdy ryba się ugotuje wykładamy ją na talerzyk, dekorujemy ugotowanymi warzywami i polewamy sosem mlecznym (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/125724/sos-mleczny.html) .

Podajemy na kolację we dwoje:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam karpia...takiego jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też lubię karpia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    extra
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    karp już czeka w zamrażarce pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !