Sposób przygotowania

1. Ciasto: Białka ubij z cukrem, połącz z żółtkami. Dodaj przesianą mąkę, kakao i proszek, wlej 100 ml wody, połącz. Piecz ok. 15 min. w temp. 175 stopni. Gorące ciasto ułóż na ściereczce, zwiń razem w roladę, ostudź.
2. Masa: Cappuccino rozpuść w goracym mleku, ostudź. Żelatynę rozpuść w 80 ml. wody. Ostudź. Cappuccino ubij z zagęstnikami do śmietany, wlewając żelatynę. Ciasto delikatnie rozwiń, rozsmaruj masę, zwiń. Odstaw w chłodne miejsce na ok. 4 godz.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super pewnie pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    ooo fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !