Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu obrać i pokroić w grubszą kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. szczypiorek i koperek po umyciu i osuszeniu posiekać. Dodać ok 2 łyżek musztardy i 2 łyżek jogurtu naturalnego. Doprawić do smaku solą i pieprzem ziołowym. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Ilość musztardy zależy od indywidualnych upodobań.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Każda sałatka jest u mnie mile widziana.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetna sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by smakowała.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !