Sposób przygotowania

Polecam gotowe mięso do tatara. Posiekać bardzo drobno korniszony i paprykę. Dodać do mięsa, wymieszać dodając żółtka, musztardę i przyprawę do zup w płynie według smaku. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja, co prawda, robię z ogóreczkami kiszonymi, ale uwielbiam tatara :) Obecnie jestem na dukanowej dietce, więc zamiast zwykłego oleju dolewam parafinę, która ma ZERO kalorii :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawy przepis:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !