Sposób przygotowania

Bakłażana sparzyć wrzątkiem i cienko obrać.Pociąć go na grube plastry ,posolić i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
Na każdy plaster wybijać jajko,przykryć patelnię i smażyć do momentu ścięcia się jajka.Na talerzyku posypać solą,pieprzem,papryką oraz posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł na jajko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wypróbowałam Twój przepis i tak jak od początku podejrzewałam, to bardzo smaczne połączenie, u mnie w domu wszystkim bardzo smakowały tak zrobione jajka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Przyznam,że nam takie jajka też smakują:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    muszę zrobić sobie takie, bo muszą świetnie smakować;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    akurat przepis na czasie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja bardzo lubię jajuszka i w takiej konfiguracji też spróbuję
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię bakłażany, fajny pomysł z jajkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny pomysł na kolację
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !