Sposób przygotowania

Chrzan ze słoika lub świeżo starty połączyć z jogurem w proporcji 1:1. Generalnie proporcje zależą od tego czy lubimy bardziej, czy mniej mocniejszy. Do smaku dodać odrobinkę cukru. Wymieszać.
Polecam ten sos do mięsa lub wędlin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    rewela
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny do białej kiełbasy i jajek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !