Sposób przygotowania

GALARETKI ROZPUŚCIĆ W 2 SZKL WODY, WYSTUDZIĆ, FORMĘ Z WYSOKIMI BRZEGAMI WYŁOŻYĆ FOLIJĄ ALUMINIOWĄ, NA SPODZIE UŁOŻYĆ HERBATNIKI, TĘŻĄCŻ GALERETKĘ WYMIESZAĆ Z DZEMEM, I WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 10 MIN, I WYŁOŻYĆ MASĘ POMARAŃCZOWĄ NA HERBATNIKI I ROZSMAROWAĆ, PRZYKRYĆ POZOSTAŁYMI HERBATNIKAMI LEKKO DOCISKAĆ, WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 2-3 GODZ, POLEWĘ ROZTOPIĆ I CIASTKA OBLAĆ CIEMNĄ POLEWĄ I UDEKOROWAĆ WZORKAMI Z BIAŁEJ POLEWY

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !