Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo. obieramy ze skorupki i odcinamy czubek aby stabilniej stały. Na boczek układamy rzeżuchę tak żeby jaj górna część wystawała. Owijamy nim jajko i gotowe. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    gratuluję pomysłu - wyglądają pięknie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    to mi sie podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !