Sposób przygotowania

Brzoskwinie odsączyć z syropu. Syropem mocno nasączyć biszkopt.
Sernik przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy tyle mleka na ile kupiliśmy sernik. Przygotowany sernik wykładamy na biszkopt. Następnie układamy na nim brzoskwinie. Galaretki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu i odstawiamy do słodzenia. Tężejące galaretki wylewamy na wierzch. wstawiamy do lodówki i pozostawiamy do całkowitego stężenia. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Chociaż za ciastami z galaretką nie przepadam to na to narobiłaś mi ochoty. Zjadłabym sobie z chęcia kawałek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo apetyczny widok od rana ,a ja piję teraz kawkę tylko ze śmietanką :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Przepyszne ciasto,właśnie takie lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszniutkie takie ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię latem takie ciasta.
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super ciasto zwłaszcza latem smakuje takie schłodzone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !