Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z CZEWONĄ CEBULĄ

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
ogórki kiszone 3 szt
jajko 5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez
cebula czerwona 1 szt
tuńczyk 1 (niebieski)

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z CZEWONĄ CEBULĄ

Do miski wrzucić: tuńczyka, odsączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę i wyciśnięte ogórki kiszone, pokrojone w kostkę ugotowane jajka i pokrojoną w cienkie prążki cebulę. Doprawić po czym dodać majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 07.06.2011 09:11
super
KasiaK90 04.06.2011 10:46
pycha
malaczarna23 26.05.2011 10:03
super,uwielbiam sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak