Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pomidorowy (np. do gołąbków, pulpetów)

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
ketchup pikantny
woda
mąka
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pomidorowy (np. do gołąbków, pulpetów)

Na odrobinie tłuszczu podsmażam cebulę startą na tarce lub pokrojoną w kostkę. Następnie dodaję ketchup rozmieszany z wodą (używam średniego słoiczka ketchupu z Włocławka). Zaciągam wodą z mąką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 25.04.2012 10:19
super
monika154 23.05.2011 09:42
pyszne
romanrafal
romanrafal 22.05.2011 09:55
bardzo dobry
gacopierz23 20.05.2011 20:43
uwielbiam do gołąbków
Katarzyna/kate1980 20.05.2011 17:43
super
evita0007 20.05.2011 16:35
lubie sosik :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak