Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta krewetkowa do pieczywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krewetki 170 g
koper świeży 1 pęczek
cebula 1 szt
śmietana 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta krewetkowa do pieczywa

Jajka należy zetrzeć na tarce na grubych oczkach, krewetki i cebulę drobno pokroić, koperek posiekać.Wszystko wsypać do miski, dodać majonezu i śmietany (ewentualnie jogurtu).Mieszanka powinna mieć konsystencję pasty więc nie żałujmy majonezu:-) Doprawić solą i pieprzem, smarować na chlebie.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 29.09.2011 00:07
mniam
Krystyna32 30.05.2011 09:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak