Sposób przygotowania

Najpierw dzień wcześniej umyłam fasolę potem zostawiamy ją namoczoną w garnku i następnego dnia wstawiamy na gaz, aby się gotowała wraz z żeberkami, wrzucić w między czasie włoszczyznę , marchewkę zetrzeć na tartce , dodać 2 kostki i gotować. Gdy fasola już będzie miękkawa to dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę , całość doprawiamy wszystkimi przyprawami , na koniec pieprzem świeżo zmielonym kolorowym . I gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubię taką zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !