Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, osolić, odcisnąć wodę i lekko sparzyć. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Kapustę odsączyć, dodać mięso mielone, doprawić do smaku.
Cebulę posiekaną podsmażyć na smalcu i dodać do reszty składników. Dusić na małym ogniu pod przykryciem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    takie gołąbki też są dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    lubię też takie coś
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawe danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    gołąbki na szybko fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !