Sposób przygotowania

kapustę kiszoną drobno pokroić i ugotować ok.30min.w odrobinie wody boczek lub słoninę pokroić w drobną kostkę po czym wytopić na patelni dodać ugotowaną kapustę i chwilę smażyć wsypać pieprz i kucharka wszystko wymieszać chwilę jeszcze podsmażyć i nakładać farsz do krokietów lub pierogów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Krokiety pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię taki farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Z chęcią skorzystam z przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !