Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z indyka grillowana

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 szt.
oliwa 2 łyżki
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z indyka grillowana

Pierś z indyka pokroić w plastry, zrobić marynatę z 2 łyżek oliwy z oliwek, 2 łyżek wody i 1 łyżki przyprawy do kurczaka, dokładnie wymieszać, włożyć mięso i wstawić do lodówki. Usmażyć mięso na patelni grillowej z obu stron. Można podać z sałatką z ogórka, pomidorów i rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 12.06.2011 19:20
indyka nie grillowalem
Gosia40 22.05.2011 12:49
super!
bejciu24 21.05.2011 21:24
poproszę o taką pierś
Pola2 21.05.2011 20:46
apetycznie wygląda
Pola2 21.05.2011 20:46
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak