Sposób przygotowania

Pierś z indyka pokroić w plastry, zrobić marynatę z 2 łyżek oliwy z oliwek, 2 łyżek wody i 1 łyżki przyprawy do kurczaka, dokładnie wymieszać, włożyć mięso i wstawić do lodówki. Usmażyć mięso na patelni grillowej z obu stron. Można podać z sałatką z ogórka, pomidorów i rzodkiewki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    poproszę o taką pierś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    indyka nie grillowalem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !