Sposób przygotowania

Makaron ugotuj w dużej ilości osolonego wrzątku według instrukcji na opakowaniu.Odcedź na sicie.Kiełbasę pokrój w niedużą kostkę.Cebulę obierz,pokrój w piórka.Olej rozgrzej na patelni,podsmaż cebulę i kiełbasę.Pieczarki osącz na sicie z zalewy,pokrój na połówki.Żółty ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach.Makaron wymieszaj z kiełbasą,cebulą i grzybami(jeśli trzeba przypraw do smaku solą).Masę przełóż do natłuszczonego naczynia żaroodpornego.Wierzch posmaruj koncentratem pomidorowym i posyp serem.Piecz ok.40 minut w temp.200stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !