Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab ze śliwką i czosnkiem Mańka

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
Bazylia suszona Prymat
Majeranek suszony Prymat
śliwki węgierki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze śliwką i czosnkiem Mańka

Schab namoczyć w ziołach:majeranku, bazylii, liściu laurowym, zielu angielskim i odrobinie Vegety. Następnie wyjąć go lekko ponacinać a w otwory wkładać na zmianę kawałek śliwki lub czosnku oraz posypać je lubianymi przez nas przyprawami. Mięso piec w rękawie w 180 stopniach. Po upieczeniu (ponad godzinę) mięso podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 14.06.2012 08:55
pycha
Norgiusz 26.04.2012 07:39
super
Elżbieta17 04.04.2012 11:00
super, zamierzam zrobić na święta:)
anja3107 04.09.2011 14:28
ekstra
joanna77 16.07.2011 19:25
super
Motorek 25.06.2011 21:44
o jej ale fajny przepis
Dorota59 11.06.2011 10:30
aż ślinka leci
Kuchareczekjeden 06.06.2011 10:01
pycha
AgaS10 06.06.2011 09:47
uwielbiam takie mięsko:0

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak