Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

purre z soczewicy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

soczewica 40 dag
masło 1 łyżka
cebula 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: purre z soczewicy

Soczewicę zalać wodą na 12godzin.Następnie zmienić wodę i gotować dopóki nie będzie zupełnie miękka.Ugotowaną soczewicę przetrzeć przez maszynkę dodać masło ze zrumienioną cebulą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiabe 20.05.2011 13:23
pycha!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak