Sposób przygotowania

Polecam wykorzystać resztę wędlinki. Doskonale sprawdza się mortadela lub mielonka. Kroimy grube plastry - grubości ok 1 cm. Obtaczamy w jajku przyprawionym solą i pieprzem i panierce. Smażymy do czasu zarumienienia się panierki. Polecam patelnię teflonową, do której używamy minimalną ilość tłuszczu. Dosoknale nadaje się do klasycznego obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jeszcze takich kotletów nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ?wietny pomys?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o ja taką to robice tylko z martadeli,
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super pomysł ,na wykorzystanie resztek
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Ciekawy przepis?
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nie jadłam jeszcze czegoś takiego ale pomysł świetny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !