Sposób przygotowania

Bulion gotujemy według uznania. Do zupy potrzebujemy klasyczny rosół, który np pozostał po niedzielnym obiadku. Pod koniec gotowania, jak zupa jest już doprawiona dodajemy trochę kaszy manny. Ilość kaszy według indywidualnego uznania. Radzę na początku wsypać trochę kaszy, bo jak to manna, w miarę gotowania zgęstnieje. Zupa z manną jest pyszna i szybka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja się na kaszy mannej nie znam, zawsze wykorzystywałam ją na słodko, muszę kiedyś spróbować tego przepisu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !