Sposób przygotowania

Jajka wbić do wysokiej szklanki, posolić i popieprzyć. Wymieszać Grzyby opłukać, osuszyć i drobno pokroić. Na patelni rozgrzać smalec. Podsmażyć pokrojony w kosteczkę boczek. Później dodać grzybki i dalej podsmażać na małym ogniu. Na koniec wylać jajka i ciągle mieszać, aż smażonka trochę zgęstnieje.Na koniec posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Też polecam, zwłaszcza na śniadanko :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi nieżle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    berdzo dobre jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne i syte śniadanie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jedzonko na czasie, uwielbiam ze świezymi grzybkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !