Sposób przygotowania

w rondelku rozpuścić margarynę z cukrem lekko przestudzić wbić jajka mieszając dodać mąkę i proszek do pieczenia wymieszać na jednolitą masę wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia na wierzch posypać umyte i osączone jeżyny jeśli są świeże lub mrożone ja użyłam mrożonych nie trzeba rozmrażać upiec w temp.180st.ok.30min.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszniutkie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    tak lubię jeżyny, że chyba do ciasta by nie trafiły bo zjadłabym je same :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    napewno wypróbuję ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jak z jeżynami to napewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne ciasto, kusi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pychaaaaaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam jeżyny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !