Sposób przygotowania

Odsączamy brzoskwinie z zalewy najlepiej ręczniczkiem kuchennym, a do białego sera dosypujemy jeden cukier waniliowy. Kroimy kwadraty z ciasta i układamy na nim brzoskwinie do której wcześniej wkładamy serek. Zawijamy sakiewki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia smarujemy białkiem i pieczemy do zarumienienia. SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha - jadłam podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajniutkie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha, robię podobne. Ciasto francuskie daje wiele możlwości. Uwielbiam je :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !