Sposób przygotowania

cebulę i paprykę posiekaj wymieszaj z tartym serem i żółtkami.przypraw na kazdy liść kapusty nałóż po lyzce farszu brzegi unies uformuj sakiewkę,zawiąż nitką .włóż do garnka wlej gorący bulion z winem gotuj pod przykryciem okolo 20 min.sakiewki wyjmij wywar polacz z koncentratem i ze stopionym masłem zagotuj przypraw. gotowe sakiewki polej sosem:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawy przepis. Można poeksperymentować z farszem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !