Składniki:
sparzonych lisci kapusty | 10 |
cebula | 1 |
żółtego sera | 30 dag |
czerwonej papryki | 1/2 |
żółtko jajek | 2 |
białego wina | 40 ml |
koncentratu pomidorowego | 2 lyzki |
masła | 2 lyz |
sól | |
pieprz |
sparzonych lisci kapusty | 10 |
cebula | 1 |
żółtego sera | 30 dag |
czerwonej papryki | 1/2 |
żółtko jajek | 2 |
białego wina | 40 ml |
koncentratu pomidorowego | 2 lyzki |
masła | 2 lyz |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: