Sposób przygotowania

upiec biszkopt, następnie zrobić masę: budyń ugotować dodać cukier i do gotowania pół kostki masła a po zdjęciu z ognia dodać drugą połowe i ucierać na gorąco i wylać na biszkopt. na gorącą masę poukładać truskawki a galaretki rozpuścić i tężejącą wylać na placka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Piekę podobnego i jest pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    justyna54

    sezon na truskawki już blisko, upiekę takiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też nie mogę się doczekać swoich truskawek,a wtedy będą ciasta z truskawkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    mniam chyba zrobie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smak lata
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    oj zjadłoby się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !