Sposób przygotowania

Masło rozgrzać na patelni, dodać mąkę ( nie rumienić), podlać wodą zimną, zagotować, dodać musztardę i kostkę bulionową, zabielić śmietaną. Pogotować pare minut i dodać koperek

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszę spróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    wygląda na smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    lubie takie sosy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne taki sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !