Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na patelni na maśle. Grzyby pokroić w kostkę i dodać do cebuli. Dolać pół szklanki wody. Całość przykrywamy i gotujemy pół godziny często mieszając i ewentualnie uzupełniając braki wody. Na sam koniec całość zabielamy śmietaną i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam do kopytek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !