Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć odcisnąć dokładnie i przełozyć do miski z mięsem mielonym, wbić jajko, dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę, doprawić pieprzem , przyprawa do zup, kucharkiem i solą. Dokładnie wymieszać, z masy formować pulpety. W garnku zagotować wodę, dodać kostkę rosołową. Do gotującego się wywaru przełożyć pulpety i gotować wszystko przez ok 15 min. Dodać śmietanę, doprawić do smaku i zagotować na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne pulpeciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne pulpeciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne pulpeciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !