Sposób przygotowania

Zupki wraz z przyprawami zalać i kiedy makaron spęcznieje odcedzić. Rzodkiewkę pokroić w pół-plastry, kukurydzę odcedzić, kapustę poszatkować. Ogórki pokroić w kostkę, fileta również po czym go podsmażyć i ostudzony posolić, popieprzyć wszystko razem wymieszać a przed podaniem dodać majonez.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawa sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !