Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6 sztuk
ciasto francuskie 1 płat
ser żółty 6 plastrów
żółtko jajek 1 sztuka
sos czosnkowy 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Parówki obrać.Ciasto rozmrozić i pokroić w paski na 2 cm.Parówki nacinamy wzdłuż.W nacięcia wkładamy ser i owijamy ciastem francuskim.Parówki układamy na wysmarowanej blasze i smarujemy je żółtkiem.Pieczemy do momentu zarumienienia się ciasta.Polewamy sosem czosnkowym.Pyszności.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 06.06.2012 06:41
pychota!;)
Karmel 16.01.2012 13:42
mniam
Margo1 29.12.2011 13:01
lubie i to bardzo
Margo1 29.12.2011 13:01
lubie i to bardzo
Natalia40 23.10.2011 16:35
mniam
Tika4444 20.09.2011 12:58
super pomysł
Kuchareczekjeden 26.05.2011 21:21
smaczna kolacja
Haneczka1 19.05.2011 16:08
zapowiada się smakowicie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak