Sposób przygotowania

Młodą kapustę drobno szatkujemy i doprawiamy majerankiem, sola i pieprzem Prymat. Następnie dodajemy do niej drobno startą marchewkę i pokrojone w kostkę cebulę i czosnek. Wszystko doprawiamy odrobiną octu, oliwy i mieszamy. Podajemy dobrowolnie udekorowaną jako surówkę do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Fajna suróweczka tylko ten majeranek w składnikach mnie nie pasuje.Wolałabym koperek.I osobiście dodałabym odrobinę cukru bo widzę,że w przepisie jest ocet.Tak dla przełamania smaku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    oj nie bez cukru równie dobrze smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ale o koperku nie pomyślałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też uważam,że w takiej surówce cukier nie jest potrzebny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładnie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    śliczna i na pewno dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,b.ładna dekoracja,brawo !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    samo zdrowie, pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fantastyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ślicznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam młodą kapustę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !