Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywne zupy puree

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
rosół mięsny 1\\2l
warzywa 45dag

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywne zupy puree

Warzywa umyć,obrać,pokroić na niewielkie kawałki.W naczyniu zagotować 1\\2szkl rosołu,dodać warzywa .Warzywa dusić 20min.Przetrzeć przez sito lub zmiksować.Do warzywnego puree dodać resztę rosołu,zagotować przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak