Sposób przygotowania

Karczek kroję w paski, nacieram oliwą i przyprawami Prymat: solą, pieprzem, majerankiem, czosnkiem i uniwersalną przyprawą do potraw Kucharek.
Odkładam go w zimne miejsce. Na godzinę przed grillowaniem nacieram go suszoną miętą. Karczek grilluje ponad godzinę.
Podaje na talerzykach z listkami mięty. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię grillowany karczek:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne mięsko!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne mięsko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    karczek pierwsza klasa- rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    oj, na pewno pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ależ narobiłaś smaka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !