Sposób przygotowania

Obrać cienko skórkę z pomarańczy, wycisnąć sok. Sok wlać do rondla, włożyć trochę skórki pomarańczowej i pozostałe składniki oprócz kurczaka. Zagotować, zostawić na 5 minut na małym ogniu. Udka ponacinać co centymetr na głębokość 1 cm. włożyć do miski, polać sosem, wymieszać, przykryć i na 3 godziny wstawić do lodówki co jakiś czas obracając. Grillować po 7-8 minut z każdej strony, smarując sosem pomarańczowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    bardzo ciekawy smak mięsa, dodałem do tego kapkę tao tao :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !