Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy na pierogi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
cebula 2 szt
jajko 1 szt
natka pietruszki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy na pierogi

Pieczarki drobno posiekaj. Na 2 łyżkach masła przesmaż posiekaną cebulę. Dodaj pieczarki, duś na małym ogniu, aż odparuje woda. Dopraw do smaku, ostudź. Wymieszaj z surowym jajkiem i posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak