Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dkg
cebula 1/2 sztuki
pomidory 2 sztuki
kukurydza 1 puszka
ogórek świeży 10 dkg
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
jabłko 1 duże

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z kapustą pekińską

Kapustę poszatkować. Cebulę, pomidory i obrane jabłka pokroić w kostkę, dodać do kapusty, dołożyć kukurydzę. Ogórka obrać i zetrzeć na tarce do sałatki. Dodać majonez i jogurt. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Weronika_eM 18.07.2011 22:40
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak