Składniki:
łopatka barania bez kości | 1,2 kg |
wino białe wytrawne | 150 gram |
tymianek | |
olej | 1 łyżka |
Farsz: | |
tymianek | |
rozmaryn | |
oregano | |
bazylia | |
masło | 50 gram |
natka pietruszki | |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 szt |
sól |
łopatka barania bez kości | 1,2 kg |
wino białe wytrawne | 150 gram |
tymianek | |
olej | 1 łyżka |
Farsz: | |
tymianek | |
rozmaryn | |
oregano | |
bazylia | |
masło | 50 gram |
natka pietruszki | |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 szt |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: