Składniki:
filetów śledziowych solonych, bez skóry (najlepiej matjasów) | 6-8 |
szkl. zwykłego mleka (% nieistotny) | 1-1,5 |
dość duże cebule | 2 |
olej słonecznikowy | do zalania: |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku: |
filetów śledziowych solonych, bez skóry (najlepiej matjasów) | 6-8 |
szkl. zwykłego mleka (% nieistotny) | 1-1,5 |
dość duże cebule | 2 |
olej słonecznikowy | do zalania: |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: