Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka w jarzynach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka 2 kg
cebula 2 szt
marchew 2 szt
seler 1,2 szt
czosnek 2 ząbki
ziele angielskie
olej
sól
pieprz
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
rosół 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka w jarzynach

żeberka pokroić w porcję natrzeć solą pieprzem i ziołami. na patelni rozgrzac olej i podsmażyć włozyc do brytfanki pokroić jarzyny i cebulę podsmażyć i dodac do żeberek. Polac rosołem włożyć do piekarnika i dusić do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 26.06.2012 23:14
ciekawa jestem smaku
[email protected] 13.02.2012 19:16
ppyszne
eli82 14.12.2011 16:50
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak