Sposób przygotowania

Pokrój w kostkę bagietkę, opiecz na suchej pateli. Mięso umyj, pokrój w paski. Oprusz solą. Obsmaż na złoty kolor na 2 łyżkach oleju. Zdejmij z pateli i trzymaj w cieple. Oczyszczona fasolkę obgotuj na półtwardo w osolonym wrzątku, przestudz i pokrój. Pomidorki przekrój na połówki. Sałaty opłucz, posiekaj obraną cebulę. 2 łyżki orzeszków zrumień na pateli. Warzywa wymieszaj z mięsem. Posyp orzeszkami i grzankami. Połącz Smietanę i mleko. Dip dopraw sokiem z cytryny, solą, pieprzem oraz chrzanem i miodem. Podawaj do sałatki.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !