Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa węgierska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1,2 kg
cebule 2 szt
pieczarki 30 dkg
groszek konserwowy 1 szt
przecier pomidorowy 3 łyz
sól
pieprz
śmietana 1,2 kg
mąka 2 szt
olej
papryka czerwona 2 szt
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa węgierska

pieczarki pokroić i usmażyć cebulę i pokroić w kostke podsmażyć na złoty. Dodać pokrojoną w kostkę mięso paprykę i jeszcze chwile razem podsmażyć. Dodac przecier podlać wodą dodac pieczarki zagotować zagęścić mąką i śmietaną zupa ma byc dosc gesta

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 17.02.2014 21:06
Takie zupki to ja lubię.
artur7 20.01.2012 09:20
polecam pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak