Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki, posypać ziołami prowansalskimi, wrzucić do garnka podlać wodą. Gotować przez 10 minut. Marchew, seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach, położyć na mięso, wsypać opłukany ryż. Wierz posypać łyżką wegety.Wlać 3-4 szklanki wody, przykryć pokrywką i gotować aż ryż będzie miękki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    Czy do warzyw i ryżu dodaje się przyprawy?
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Do warzyw nie a wierzch ryżu posypuje się wegetą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !